Breaking News

Σαμπρίνα: «Κάποιος με βιντεοσκοπούσε στο σολάριουμ...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Σαμπρίνα η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη τη στιγμή που έκανε σολάριουμ.

Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως η σχέση της με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη είναι πολύ καλή πλέον, παρά τη διαμάχη που ακολούθησε μετά το χωρισμό και το διαζύγιο τους.

Υπερασπίστηκε επίσης τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και του Στηβ Γιατζόγλου για τη Χρυσή Αυγή. «Εξακολουθώ να υποστηρίζω και το Νότη και το Στηβ Γιατζόγλου και όλους τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να παρακολουθούν και να ακούν οτιδήποτε θέλουν. Κατηγόρησαν το Στηβ Γιατζόγλου γιατί παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση. Δεν υπάρχει και πουθενά αλλού να ακούσεις τη θέση της Χρυσής Αυγής» είπε χαρακτηριστικά.

Για το περιστατικό στο σολάριουμ, όπου κάποιος τη βιντεοσκοπούσε, είπε: «Τραγικό ήταν αυτό... Ήμουν στο σολάριουμ, είδα το κινητό, το χέρι, και σήκωσα το κουβούκλιο, το καπάκι... Άρχισα να κλοτσάω, αυτός έπεσε κάτω. Πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία και του έκανα μήνυση».