Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 15, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενώ ο Ταρίκ συνεχίζει τον διπλό ρόλο του, πιάνοντας παράλληλα δουλειά στην εταιρεία του Κεμάλ, η μητέρα τους περιμένει τη Νιχάν έξω από το σπίτι της και της ζητά να φύγει από τη ζωή του γιου της. Εκείνη τη στιγμή καταφτάνει και ο Εμίρ που τη βλέπει να απομακρύνεται ενώ η Νιχάν του λέει πως ήρθε να την ενημερώσει για το χωρισμό του Κεμάλ με την Ασού.

Ο θάνατος του Οζάν στοιχειώνει τον Ταρίκ που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση προκαλώντας την ανησυχία της Ζεϊνέπ. Τα δύο αδέρφια φορτίζονται συναισθηματικά και έρχονται κοντά μιλώντας για τα λάθη που έκαναν στο παρελθόν και άλλαξαν τη ζωή τους.

Οι γονείς του Κεμάλ κάνουν ότι μπορούν για να τα ξαναβρεί ο γιος τους με την Ασού η οποία βάζει πλέον στο παιχνίδι και το σχέδιο της... εγκυμοσύνης.

Στην συνάντηση του Κεμάλ με τη Νιχάν ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν. Παράλληλα η Νιχάν αποκαλύπτει στον Κεμάλ ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον Εμίρ και στη συνέχεια να φύγει μακριά με την κόρη της Ντενίζ. Από την πλευρά του ο Κεμάλ ξαφνιάζεται όταν η Νιχάν του αναφέρει ότι θα γίνει και ο ίδιος πατέρας...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια με τη Νιχάν να παρακολουθεί τον Εμίρ και να παγιδεύεται, κινδυνεύοντας να πεθάνει από το κρύο. Ο Κεμάλ την ανακαλύπτει, πανικοβάλλεται και αγωνίζεται να ανοίξει την πόρτα... θα προλάβει; Την ίδια στιγμή η Ασού είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Κεμάλ...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 15ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (50ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ