Breaking News

Ρανιέρι: «Το όνειρο μου πέθανε»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το θαύμα της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος στη μάχη για τη σωτηρία... Η Λέστερ διανύει τον 133ο χρόνο της ιστορίας της και το περσινό πρωτάθλημα στην Premier League ήταν το πρώτο, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Αγγλία αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα την περίοδο 2014 - 2015 πάλευε για τη σωτηρία της, όπως κάνει και την τρέχουσα σεζόν.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και πρώην πλέον και της Λέστερ, ο 65χρονος Claudio Ranieri, δήλωσε μετά την απόλυσή του ότι «το όνειρο μου πέθανε».

«Μετά την ευφορία της περασμένης σεζόν, στην οποία στεφθήκαμε πρωταθλητές, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν ότι θα μείνω για πάντα στην Leicester. Δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί. Η περιπέτεια ήταν εκπληκτική και θα είναι μαζί μου για πάντα. Τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους στο σύλλογο, σε όλους όσους ήταν μέρος αυτού που πετύχαμε, και κυρίως στους οπαδούς» είπε.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ κι εγώ. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να πάρει αυτό που πετύχαμε μαζί και ελπίζω να το θυμάστε και να χαμογελάτε κάθε μέρα, όπως θα κάνω πάντα κι εγώ. Ήταν μια περίοδος ευτυχίας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν ευχαρίστηση και τιμή για μένα να γίνω πρωταθλητής μαζί σας».

Με πληροφορίες από: BBC.com