Breaking News

Βίντεο που σοκάρει: 18χρονος έπεσε από γέφυρα - Το παιχνίδι με τη φίλη του που τον οδήγησε στο θάνατο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα με τη στιγμή που ο 18χρονος Daniel Faustino Pinto Filho πέφτει από μια γέφυρα στην προσπάθειά του να ισορροπήσει στην άκρη της.

Στην άκρη της γέφυρας ήταν ακόμη δύο φίλοι του οι οποίοι μετά από λίγο κατέβηκαν. Όμως, ο νεαρός Βραζιλιάνος έχασε την ισορροπία του όταν μια φίλη του τον άγγιξε στα πόδια, με αποτέλεσμα να πέσει στο ποτάμι Jamari, που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή που είναι γνωστή ως Itapua do Oeste, στη δυτική Βραζιλία. Ακολούθησε πανικός και η έντρομη κραυγή της κοπέλας που τον άγγιξε...


Σύμφωνα με τη Daily Mail, το άψυχο σώμα του 18χρονου βρέθηκε στο ποτάμι 14 ώρες αργότερα από τους πυροσβέστες. Ο Sued Rocha, διοικητής της επιχείρησης διάσωσης, είπε ότι το σώμα του βρέθηκε στο βαθύ τμήμα του ποταμού, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έπεσε. Τόνισε, επίσης, ότι γίνεται έρευνα για τα αιτία του θανάτου του, αν και πιστεύεται ότι πνίγηκε, ενώ πρόσθεσε ότι δύο φίλοι του Daniel, μετά την πτώση του από τη γέφυρα, πήδηξαν στο ποτάμι σε μια απέλπιδα προσπάθεια τους να τον σώσουν.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ο Daniel δεν ήξερε κολύμπι ενώ ήταν και μεθυσμένος. Η κοπέλα μαζί με την υπόλοιπη παρέα οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση. Η νεαρή υποστήριξε πως ο Daniel αστειευόταν ότι θα πέσει από τη γέφυρα και η ίδια πήγε να του κάνει πλάκα ότι θα τον σπρώξει και απλά τον ακούμπησε. Όμως αυτή η "ψευδο-ώθηση" τον έκανε να χάσει την ισορροπία του. Ωστόσο, αυτός που κατέγραψε το βίντεο δήλωσε στην αστυνομία ότι η κοπέλα γνώριζε ότι δεν ήξερε κολύμπι.

Οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν θα ασκηθούν διώξεις, κυρίως εναντίον της κοπέλας.