Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 19, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κεμάλ και η Νιχάν παρακολουθούν από μακριά τον Εμίρ να συναντά την Ασού. Ο Κεμάλ της λέει ότι οι δυο τους είναι αδέρφια και πως το πραγματικό όνομά της είναι Ασού Κοζτζούογλου.

Την ίδια στιγμή η Ασού λέει στον Εμίρ ότι μισεί και τον ίδιο και το επώνυμό τους. Ωστόσο ο Εμίρ δεν πτοείται και ικανοποιημένος κρατά στα χέρια του το αρχείο που του έδωσε και που θα χρησιμοποιήσει για να καταστρέψει τον Κεμάλ.

Η Ζεϊνέπ πανικοβάλλεται καθώς η Νιχάν γνωρίζει για την επίσκεψή της στον Οζάν στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την ηρεμήσει ενώ η Ζεϊνέπ του λέει ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει και ότι έγινε κατά λάθος ενώ φοβάται ότι η Νιχάν θα ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Κεμάλ καθώς ο Εμίρ τον εκβιάζει να του δώσει την εταιρία διαφορετικά θα κλείσει στη φυλακή τον Μεσούτ.

Στη συνέχεια ο Κεμάλ μιλάει στην Ασού για τους εκβιασμούς του Εμίρ όμως εκείνη φέρεται σαν να μην γνωρίζει τίποτα. Κατόπιν ο Κεμάλ ανακαλύπτει τη Νιχάν κρυμμένη μέσα στην ντουλάπα του...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 19ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (54ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ