Breaking News

Τρεις οι νεκροί από τον εκτροχιασμό τρένου στο Άδενδρο - Η ανακοίνωση της αστυνομίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, όταν αμαξοστοιχία με 70 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε λίγο έξω από το σταθμό Άδενδρο, ενώ στη συνέχεια το κινητήριο βαγόνι προσέκρουσε σε κτίριο του ΟΣΕ το οποίο και διαπέρασε.

Τρεις είναι οι νεκροί από το ατύχημα, καθώς κατέληξε το πρωί ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας στο νοσοκομείο "Γεώργιος Παπανικολάου", όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με δήλωση διευθύνων συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, οι άλλοι δύο νεκροί είναι ο ελεγκτής και ένας επιβάτης.


Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Βραδινές ώρες χθες (13-05-2017) στην περιοχή του Άδενδρου Θεσσαλονίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε από την πορεία της, εξήλθε από τη σιδηροδρομική γραμμή και προσέκρουσε σε παρακείμενο οίκημα.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 44 και 50 ετών και ο τραυματισμός έντεκα (11) ημεδαπών ηλικίας 23 έως 75 ετών, ένας (1) εκ των οποίων (55χρονος) κατέληξε πρωινές ώρες σήμερα (14-05-2017), σε νοσοκομείο της πόλης όπου είχε μεταφερθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, σταθμοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε.Κ.Α.Β. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων.»