Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 26, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κεμάλ συγκλονισμένος αποκαλύπτει στη Νιχάν ότι γνωρίζει πως η Ντενίζ είναι κόρη του, ενώ παράλληλα της ζητά εξηγήσεις που του απέκρυπτε τόσο καιρό την αλήθεια και του στέρησε στιγμές μαζί της.

Μάλιστα την πιέζει, λέγοντάς της ότι αν δεν του δώσει μια πιστευτή εξήγηση για το λόγο που το έκανε θα πάρει τη μικρή και θα φύγει. Η Νιχάν πανικοβάλλεται και υπόσχεται ότι θα του τα εξηγήσει όλα, ωστόσο ο Κεμάλ είναι εξοργισμένος με τη στάση της.

Από την άλλη ο Εμίρ έρχεται αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ενημερώνεται ότι η μητέρα του ξύπνησε από το κώμα.

Ο Κεμάλ, παρά το γεγονός ότι διάβασε το ημερολόγιο με τις σημειώσεις της Νιχάν για τη ζωή της Ντενίζ, δεν ηρεμεί και λέει στη Νιχάν ότι του στέρησε τη ζωή με την κόρη του. Από την πλευρά της η Νιχάν δείχνει ξαφνιασμένη και διαλυμένη από την αρνητική τροπή που πήρε και πάλι η σχέση της με τον Κεμάλ. Του ζητάει συγνώμη αλλά ο Κεμάλ είναι ανένδοτος και δείχνει έτοιμος να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Η συνέχεια βρίσκει τη Νιχάν να επιμένει με αποτέλεσμα ο Κεμάλ να αρχίσει να μαλακώνει και τελικά την παίρνει στην αγκαλιά του. Την ίδια στιγμή η Ασού πλησιάζει στο σπίτι...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 26ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (61ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ