Breaking News

Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής Chris Cornell (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο Chris Cornell, τραγουδιστής των Soundgarden και παλιότερα των Audioslave.

Ήταν παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο Βίκυ Καραγιάννη. Κουμπάρα τους ήταν η Άννα Βίσση, που βάφτισε το γιο τους. Άφησε, επίσης, πίσω και μία κόρη από το γάμο του με τη Susan Silver, με την οποία χώρισε το 2004.

Σύμφωνα με το BBC, o εκπρόσωπος του Brian Bumbery δήλωσε ότι ο θάνατός του ήταν "ξαφνικός και απροσδόκητος". Είπε, επίσης, ότι η οικογένεια θα συνεργαστεί με τον ιατροδικαστή για να καθοριστούν τα αίτια θανάτου του, ενώ ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας.


Ο Cornell πέθανε λίγο μετά από μια συναυλία των Soundgarden στο Detroit των ΗΠΑ, την Τετάρτη το βράδυ. Η συναυλία ήταν μέρος μιας ευρύτερης περιοδείας του συγκροτήματος.

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1964. Ως σόλο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ με πιο πρόσφατο το "Higher Truth" (2015). Το τραγούδι του "You Know My Name" χρησιμοποιήθηκε ως θεματικό στην ταινία του James Bond, "Casino Royale" (2006).


Ήταν περισσότερο γνωστός ως ο frontman του συγκροτήματος Soundgarden, που σχηματίστηκε το 1984 και κυκλοφόρησε έξι άλμπουμ. Το πιο επιτυχημένο τους ήταν το "Superunknown" (1994). Το 2001 εντάχθηκε στο γκρουπ Audioslave το οποίο, όμως, διαλύθηκε το 2007.

Με πληροφορίες από: BBC.com