Breaking News

O Σπαλιάρας στο «Πανόραμα»: «Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από τους... παίκτες του Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο "Πανόραμα" ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες στο Survivor και κυρίως για το πρόβλημα της πείνας που αντιμετώπισε.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είπε ότι από την πείνα κάποιες στιγμές, εκτός από τη ζαλάδα που είχε, δεν άκουγε και έβλεπε θολά, ενώ τόνισε ότι αν είχε δει τον εαυτό του σε καθρέφτη, όταν είχε χάσει τα πολλά κιλά, ίσως είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι οι Διάσημοι ζήλευαν το Γιώργο Αγγελόπουλο, αναφέρθηκε στις καλύτερες μέρες που πέρασε με τους Μαχητές, ενώ αποκάλυψε ότι η μοναδική από τους Διάσημους που δεν γνώριζε όταν ξεκίνησε το Survivor, ούτε σαν όνομα, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επίσης, μια δήλωση που έκανε προκάλεσε ένα χαμό από σχόλια στο Twitter... «Δεν θα το ξανάκανα ούτε για πάρα πολλά λεφτά. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν 3 μέρες συνέχεια βρεγμένος. Ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.