Breaking News

Το «Μπρούσκο» έφυγε, το «Τατουάζ» έρχεται...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες μετά τα τελευταία γυρίσματα του «Μπρούσκο», που έριξε χθες  τίτλους τέλους στον Ant1 με το τελευταίο επεισόδιο, ξεκίνησαν τα γυρίσματα  για το «Τατουάζ», της νέας καθημερινής εpωτικής και αστυνομικής σειράς του Alpha. Συγκεκριμένα, ύστερα από πολλές προετοιμασίες και πρόβες, τα γυρίσματα άρχισαν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στην Κύπρο.

Έpωτες, απαγορευμένοι δεσμοί και εγκλήματα πάθoυs έρχονται στη μικρή οθόνη, σε μια παραγωγή το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Οι συντελεστές θα ταξιδέψουν σε Αίγινα, Μετέωρα, Λονδίνο και Κύπρο, προκειμένου να γυρίσουν σκηνές για το αστυνομικό θρίλερ, στο οποίο ανυποψίαστες γυναίκες θα μπουν στο στόχαστρο ενός κατά συρροήν δολοφόνου.

Στο καστ του σίριαλ, με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα, έχει ενταχθεί και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ενέδωσε τελικά στην πρόταση του Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. Σύμφωνα με την «Espresso», o Γκλέτσος έθεσε τον δικό του όρο ώστε να πει «ναι» στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή: Η αμοιβή του να προσφερθεί σε φιλανθρωπικό φορέα. 

Εκτός από τον Γκλέτσο, στη σειρά παίζουν επίσης η Εβελίνα Παπούλια, η Κοραλία Καράντη και ο Στέφανος Μιχαήλ.

Όσοι έχουν βρεθεί στα γυρίσματα κάνουν λόγο για μια ακριβή παραγωγή, για τις ανάγκες των πλάνων της οποίας έχει επιστρατευτεί ακόμη και... ελικόπτερο. 

Πηγή: Espresso