Breaking News

Ίσως το πιο όμορφο δεντρόσπιτο που έχετε δει (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια μοναδική κατασκευή δημιούργησαν οι ιδιοκτήτες του κάμπινγκ Blackberry Wood στη Βρετανία, που βρίσκεται στο χωριό Ditchling, κοντά στην πόλη Eastbourne.

Η Eva και ο Tim Johnson ξόδεψαν πάνω από 200 χιλιάδες λίρες, που αντιστοιχούν σχεδόν στη μέση τιμή μιας κατοικίας στη Βρετανία, που είναι περίπου 226 χιλιάδες λίρες, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το Δείκτη Τιμών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το σπίτι, που διαπερνάται από κορμούς δέντρων και προορίζεται για να φιλοξενεί επισκέπτες του κάμπινγκ, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπαλκόνι.


Ονομάζεται Piggledy και χρειάστηκε τρία χρόνια για να οικοδομηθεί, με τον Tim Johnson να ολοκληρώνει μόνος του το μεγαλύτερο κομμάτι της εξαντλητικής εργασίας.

Η Eva Johnson δήλωσε: «Ο Tim είχε ως παιδικό όνειρο να χτίσει ένα δεντρόσπιτο. Όταν υποβάλαμε αίτηση για άδεια οικοδόμησης, δεν πιστεύαμε πραγματικά ότι θα το πετύχουμε. Είναι πολύ παραμυθένιο».


Το ζευγάρι ασχολείται με το κάμπινγκ τα τελευταία 14 χρόνια. Η Eva εργαζόταν στο παρελθόν ως καθηγήτρια σε ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ο Tim διοργάνωνε εκδρομές. Η ίδια είπε ότι ότι αγόρασαν το κάμπινγκ γιατί ήθελαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην ύπαιθρο.

Η διαμονή αρχίζει από τις 175 λίρες και οι ιδιοκτήτες ελπίζουν ότι μελλοντικά θα κάνουν απόσβεση του ποσού που ξόδεψαν. Το σίγουρο είναι ότι η εκπληκτική κατασκευή θα προσελκύσει πολλούς επισκέπτες στο κάμπινγκ.