Breaking News

Οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη Lady Gaga για καλό σκοπό (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλοι οι εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, οι Δημοκρατικοί Barack Obama, Bill Clinton και Jimmy Carter και οι Ρεπουμπλικάνοι George Bush και ο πρεσβύτερος George Bush, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή της φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποίησε η οργάνωση "One America Appeal", με σκοπό τη συγκέντρωση  χρημάτων για τους πληγέντες από τους πρόσφατους φονικούς τυφώνες που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές, κυρίως σε Τέξας, Φλόριντα, Παρθένους Νήσους και Πουέρτο Ρίκο.

Όπως δημοσιεύει το ABC News, τη συναυλία - που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Reed Arena του Πανεπιστημίου του Τέξας A&M, στην πόλη College Station - συμμετείχαν η Lady Gaga, η Yolanda Adams, το συγκρότημα Alabama, ο Sam Moore και άλλοι καλλιτέχνες. 


Τη συναυλία  παρακολούθησαν από κοντά περίπου 11.000 άνθρωποι και εκατομμύρια άλλοι από το διαδίκτυο, καθώς μεταδόθηκε ζωντανά στο youtube.


Από την πλευρά του ο Donald Trump, επαίνεσε την κίνηση των πέντε πρώην προέδρων, μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στη συναυλία.

Η οργάνωση έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 31 εκατομμύρια δολάρια,  από τότε που ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα η Lady Gaga δήλωσε ότι θα προσφέρει και η ίδια ένα εκατομμύριο δολάρια, όπως είχε κάνει πρόσφατα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez στους πληγέντες του Πουέρτο Ρίκο.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Lady Gaga.