Breaking News

Καταγγελία και για τον Dustin Hoffman για σeξoυαλική παρεvόχληση (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον Harvey Weinstein και τον Kevin Spacey τώρα και ο Dustin Hoffman κατηγορείται για σeξουαλική παρεvόχληση. Όπως δημοσιεύει η Mirror, η Αμερικανίδα συγγραφέας Anna Graham Hunter, με άρθρο της στο Hollywood Reporter, ισχυρίζεται ότι παρεvoχλήθηκε σeξoυαλικά από τον Hoffman, όταν σε ηλικία 17 ετών εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής στην ταινία "Death of a Salesman" (1985).

Η Anna Graham Hunter περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις περιπτώσεις που την παρεvόχλησε εκείνη την περίοδο, τονίζοντας: «Ήταν ένα αρπακτικό, ήμουν παιδί, και ήταν σeξoυαλική παρεvόχληση».

Στην περιγραφή της υποστηρίζει, μεταξύ άλλων: «Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα. Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα oπiσθιά μου. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε ''Θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτοpiδα". Έφυγα άφωνη, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα».


«Σέβομαι απόλυτα όλες τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια για οτιδήποτε έκανα και θα μπορούσε να την θέσει σε μια άβολη κατάσταση. Λυπάμαι» απάντησε ο 80χρονος Hoffman, επίσης στο Hollywood Reporter, προσθέτοντας ότι δεν είναι η πραγματική του εικόνα αυτή που περιγράφεται στο άρθρο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.