Breaking News

«Τα έβλεπα όλα μαύρα... Σπάραζα στο κλάμα έξω από τον Alpha...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζώρτζια Παναγή εμφανιζόταν στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» του Alpha, μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια είχε αποχωρήσει λίγες ημέρες πριν η εκπομπή ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους. Τη θέση της είχε πάρει ο Γιώργος Δάσκαλου. Σε δηλώσεις του στο Πρωινό ο Νίκος Μουτσινάς, το Φεβρουάριο του 2017, ευχαρίστησε τη Τζώρτζια Παναγή για την προσφορά της, επισημαίνοντας ότι η χημεία δεν "έδεσε" - χωρίς να υπάρχει πρόθεση - κάτι που συνέβη με τον ερχομό του  Γιώργου Δάσκαλου. Τις επόμενες ημέρες η εκπομπή "κόπηκε" από το κανάλι.

Η Τζώρτζια Παναγή πλέον επέστρεψε στην Κύπρο, όπου έχει αναλάβει τη δική της εκπομπή. Σε συνέντευξή της, στον Alpha Κύπρου, μίλησε για την τηλεοπτική εμπειρία της στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με δυσκολίες, αλλά όχι με πισώπλατες "μαχαιριές".

Για τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε τις πρώτες ημέρες, είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν δύσκολο στην αρχή. Μετά την πρεμιέρα, λέω στη μητέρα μου "Κλείσε μου εισιτήριο να έρθω πίσω στην Κύπρο τώρα!". Εγώ τα έβλεπα όλα μαύρα εκείνη την περίοδο. Σπάραζα στο κλάμα έξω από το σταθμό. Της λέω "Σε παρακαλώ κλείσε εισιτήριο να έρθω πίσω". 

Τελικά μου λέει "σου κλείνω εισιτήριο". Το καθυστερούσα... το καθυστερούσα... εννοείται ότι δεν θα τα παρατούσα, απλά ήταν η έκρηξης της στιγμής. 

Για 3 εβδομάδες έμενα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, η δουλειά μου ήταν στην άλλη άκρη κι εγώ να μην ξέρω καθόλου την Αθήνα. Όμως, εντάξει... με υπομονή, επιμονή και θέληση, έμεινα».