Breaking News

Το παράπονο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου: «Είμαι μόνη και δυστυχισμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άνοιξε την καρδιά της και εξέφρασε το παράπονό της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

«Δυστυχισμένη... μόνη και δυστυχισμένη. Ο ηθοποιός ζει όταν είναι επάνω στη σκηνή. Όλα αυτά τα 50 χρόνια που έχω υπηρετήσει στο ελληνικό θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και όλα τα άλλα, μου έδιναν ζωή. Από πέρυσι που δεν εργάζομαι η Στυλιανοπούλου αρρώστησε. Δεν θέλω να πούνε οι θεατές, οι άνθρωποι, τα νέα παιδιά "την κακομοίρα, πώς περπατάει έτσι;". Αυτό δεν το θέλω. Θέλω να φύγω με αξιοπρέπεια» είπε η ηθοποιός.

«Είμαι μόνη, κάθομαι στο σπίτι ώρες και αρχίζω και διαβάζω, ανοίγω τα περιοδικά, βλέπω τα προγράμματα και λέω "Ρε Στυλιανοπούλου, τα έχεις κάνει όλα αυτά εσύ; Σήμερα πού είναι όλοι αυτοί; Πού είναι οι άνθρωποι; Οι φίλοι σου πού είναι; Χαθήκανε... Με συγκινεί πως ξεκίνησα, τη διαδρομή που έκανα, εδώ που έφτασα και εδώ πια που λέω το αντίο. Στη λέξη αντίο... είναι πολύ σκληρή αυτή η λέξη. Είναι σαν να πεθαίνεις» πρόσθεσε και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Και συνέχισε: «Το παράπονό μου είναι ότι τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν τη φωνάξανε ποτέ στο Εθνικό Θέατρο, στην Επίδαυρο να κάνει έστω ένα πέρασμα. Έχω παράπονο, δε με φωνάξανε έστω να περάσω απ' το Εθνικό Θέατρο που τελείωσα και που έχω παίξει τόσους κλασσικούς ρόλους. Θα μείνει το "γιατί" σε μένα...»