Breaking News

Nomads (Επ. 14/12/17): Αποχώρησε η Δήμητρα Φραντζή - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου για τις αποχωρήσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Πέμπτης τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Οι 3 υποψήφιοι μονομάχοι ήταν οι: Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Μαυρίδης και Αποστολία Ζώη.

Το τηλεοπτικό έδωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους στο Γιώργο Μαυρίδη, οπότε η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη διεκδίκησαν, μέσω αγωνισμάτων, την παραμονή τους στο Nomads.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 55 της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Η Αποστολία Ζωή νίκησε με 2-0, επικρατώντας τόσο στον στύλο αντοχής όσο και στο έπταθλο.

Η Δήμητρα Φραντζή αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, ωστόσο θα παραμείνει στις Φιλιππίνες και θα πάει να συναντήσει στη βίλα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπως θα συμβεί και με τους επόμενους που θα αποχωρήσουν, προκειμένου να είναι όλοι παρόντες στον μεγάλο τελικό της 21ης Δεκεμβρίου.



Νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ενημερώσει τους παίκτες για τον τρόπο που θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Ο παρουσιαστής είπε:

«Την Κυριακή αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ένας νικητής παίρνει το λευκό περικάρπιο για εκείνη την ημέρα και μόνο, για λίγες ώρες δεν έχει άγχος. Οι δύο ηττημένοι από το παιχνίδι είναι υποψήφιοι μονομάχοι και ο ένας θα ψηφιστεί με την διαδικασία που ξέρουμε, τρεις λοιπόν.

Την ίδια μέρα, από τον αγώνα ερχόμαστε κατευθείαν στην αρένα, μαθαίνουμε τι συνέβη με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, ο ένας σώζεται, οι δύο μονομαχούν και αποχωρεί ο ηττημένος.

Τη Δευτέρα ξανά αγώνας ατομικής ασυλίας, ένας παίρνει το λευκό περικάρπιο και δεν είναι αγχωμένος, οι δύο τελευταίοι του αγωνίσματος θα είναι υποψήφιοι, ψηφίζεται εσείς τον τρίτο, ερχόμαστε αμέσως στην αρένα, βλέπουμε τι έγινε με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, μονομαχούν οι δύο και ο ηττημένος αποχωρεί.

Meτά τον αγώνα σήμερα θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις δύο ημέρες, και για την Κυριακή και για την Δευτέρα».