Breaking News

Nomads (Επ. 17/12/17): Αποχώρησε η Βασιλική Μιλλούση - Ο παίκτης που κέρδισε τα 7.500 ευρώ (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία την οποία πήρε τελικά η Αποστολία Ζώη.

Στο αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να κρατηθούν πάνω σε πίρους, τους οποίους στη συνέχεια αφαίρεσαν και προσπάθησαν να στηριχτούν στο κάσωμα.

Οι δύο πρώτοι που έπεσαν ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ο Νίκος Αναδιώτης, που ήταν και οι πρώτοι δύο υποψήφιοι μονομάχοι.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 56 της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Για την ατομική ασυλία έδωσαν μάχη στο τέλος η Αποστολία Ζώη και η Βασιλική Μιλλούση. Τελικά κέρδισε η τραγουδίστρια καθώς η Βασιλική αντιμετώπισε πρόβλημα με το γόνατό της και αναγκάστηκε να τα παρατήσει.


Στην ψηφοφορία των παικτών που ακολούθησε η Βασιλική Μιλλούση αναδείχτηκε η τρίτη υποψήφια μονομάχος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε ότι το κοινό έδωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους στο Νίκο Αναδιώτη κι έτσι ο Κωνσταντίνος Οροκλός με τη Βασιλική Μιλλούση αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο Nomads.

Το αγώνισμα για την παραμονή ήταν ένας στίβος μάχης. Ο παίκτης που θα κέρδιζε 3 φορές θα παρέμενε στο παιχνίδι. O Κωνσταντίνος Οροκλός έκανε το 3-0 και συνεχίζει στο Nomads.

Η Βασιλική Μιλλούση αποχώρησε και πήγε να μείνει στη βίλα, μαζί με τη Δήμητρα Φραντζή και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που δεν έφυγαν από το Palawan, προκειμένου να είναι παρόντες στον μεγάλο τελικό.

Η αθλήτρια αποχώρησε εν μέρει ικανοποιημένη, καθώς πριν το αγώνισμα παραμονής κέρδισε το ποσό των 7.500 ευρώ.

Δείτε τα βίντεο.