Breaking News

Τζίμης Πανούσης: Κατέρρευσε στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής ο Τζίμης Πανούσης ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε στη σκηνή του Κυττάρου όπου ανεβάζει την παράσταση «Όλοι οι Χαζοί μπορούμε».

Μετά τα συνεχόμενα sold out των παραστάσεων του Νοεμβρίου, ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης επέστρεψε, ενώ η επόμενη και τελευταία παράσταση έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο youtube από το 2future4uTV τον δείχνει να μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο, ενώ ο κόσμος τον χειροκροτεί.

Αργότερα το "Κύτταρο Live" ενημέρωσε στο Facebook ότι ο Τζίμης Πανούσης είναι καλά, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Την ίδια πληροφόρηση δίνει και το blog "2future4umag".

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο υπέστη καρδιακή ανακοπή και ανατάθχηκε έπειτα από λίγο. Εισήχθη στη Μονάδα Εμφράγματος της Καρδιολογικής Κλινικής του «Ελπίς» και η κατάστασή του είναι προς το παρόν σταθερή. 

Νωρίτερα την Παρασκευή το "Κύτταρο Live" ανέφερε στο Facebook: "Σε λίγες ώρες, ο Τζιμάκος ολοκληρώνει αυτή την καταπληκτική σειρά παραστάσεων και ανανεώνει το ραντεβού για ένα πανηγυρικό .."ανκορ" το τελευταίο Σάββατο του χρόνου..".

Δείτε το βίντεο.