Breaking News

Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο - και όχι μόνο - ο θάνατος τους Τζίμη Πανούση, σε ηλικία 64 ετών. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν παράλληλα και τα κόμματα, όπως και πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο.

«Ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter.


Νίκος Βούτσης: «Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Τζίμη Πανούση. Πρωτοπόρος και ευρηματικός δημιούργησε μια δίκη του κατηγορία στο ελληνικό τραγούδι, που χαρακτηρίστηκε από την καυστικά σατιρική ματιά του απέναντι στην εξουσία, την πολιτική και την κοινωνία. Συχνά αθυρόστoμos, πάντα αυθεντικός ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια πολυτάλαντη καλλιτεχνική ιδιοφυία. Στα παιδιά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

«Ήταν εκ χαρακτήρος πάντα απέναντι σε κάθε εξουσία. Δεν συμβιβάστηκε ποτέ και αντίθετα με άλλους συναδέλφους του, δεν θυσίασε το ταλέντο του και το χιούμορ του για να γίνει αρεστός σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Ο Τζίμης Πανούσης ήταν μια φωνή ξεχωριστή και αυθεντική που θα μας λείψει» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τον αποχαιρέτησαν και εξέφρασαν τη θλίψη τους κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε το ρεπορτάζ από χθεσινοβραδινό δελτίο του Alpha και τις αναρτήσεις που ακολουθούν, όπως και το βίντεο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.



Γιώργος Λιάγκας: «Α ρε Τζιμάκο....  Σ’ ευχαριστούμε για τις απίστευτες βραδιές από πιτσιρικάδες έως και τώρα, που με το προχωρημένο και αντισυμβατικό χιούμορ σου, έπαιζες κάθε φορά με το μυαλό μας. Είναι σίγουρο θα συνεχίσεις και πάνω...»


Ηλίας Ψινάκης: «Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσύ ξέρεις...!!! Bon Voyage Θεά μου...!!! #TzimisPanousis»

Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις...!!! Bon Voyage Θεά μου...!!! #TzimisPanousis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις


Σε φορτισμένο κλίμα και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Αχ Ευρώπη" ξεκίνησε χθες την εκπομπή της η Αννίτα Πάνια, ενώ μίλησαν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιώργος Κατσαρός. Δείτε το βίντεο.



«Rest In Peace ......» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Άννα Βίσση.

Rest In Peace ......

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις


Γιώργος Νταλάρας: «Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι.»


Γιάννης Σπαλιάρας: «Γεια σου Τζιμάρα ...Καλλιτεχνάρα..»

Γεια σου Τζιμαρα ...Καλλιτεχναρα..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις