Breaking News

Γκλέτσος για θανάτωση σκύλων στη Στυλίδα: «Ένας μισθός μου σε όποιον μας δώσει πληροφορίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο μακάβριο θέαμα ήρθαν, που αντίκρισαν το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι του οικισμού Μαρίνι, στη Στυλίδα, αναφέρθηκε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του lamiareport, βρέθηκαν νεκροί τέσσερις σκύλοι. Οι αφροί στο στόμα τους  μαρτυρούσαν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει με τον ύπουλο τρόπο της φόλας. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξη του δολοφόνου από την Εισαγγελία Λαμίας. Όπως σημείωσε η κα Μπαρτσιώκα, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν, ενώ οι συνέπειες της δολοφονικής αυτής ενέργειας μπορεί να αποκαλυφθούν και αρκετό καιρό αργότερα.

«Ένας μισθός μου θα πάει σε όποιον μας δώσει πληροφορίες. Δεν χρειάζεται να βγει επώνυμα, αρκεί να μου το πει εμένα για να μπορέσουμε να πιάσουμε αυτόν ή αυτούς που το έκαναν. Είμαι κοντά να μάθω ποιος είναι, ξέρω ήδη, αλλά πρέπει να το "δέσουμε", όπως λένε και στην αστυνομία, να μας δώσουν μαρτυρίες» είπε τηλεφωνικά στη Ναταλία Γερμανού ο δήμαρχος Στυλίδας.

Δείτε το βίντεο.