Breaking News

Λεβέντης: «Ο Ερντογάν δεν θα δώσει πίσω τους Έλληνες στρατιωτικούς. Θα είναι μεγάλη η περιπέτεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μίλησε σήμερα, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στην παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που προκάλεσε ένταση, τονίζοντας ότι δεν ήθελαν κριτική, αλλά χειροκρότημα.

Επίσης, σχολίασε το σημερινό δημοσίευμα των "Νέων", που αποκαλύπτει ότι την περασμένη Τρίτη εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, μια σφαίρα τυλιγμένη σε επιστολή.

Ο Λεβέντης καταδίκασε το περιστατικό, ωστόσο είπε για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Σκοπιανό: "Καλύτερα να πάνε σπίτι τους. Πρωθυπουργούς βγάζουμε για να νικάει η χώρα διπλωματικά, όχι για να υποκύπτει".

Για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που συνελήφθησαν την Πέμπτη 1 Μαρτίου από Τούρκους και κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Αυτό που έγινε ήταν απαγωγή από τους Τούρκους. Παρακολουθούσαν επί μέρες. Ο Ερντογάν απειλεί γιατί έχει μία στρατιωτική μηχανή πολύ σοβαρή. Εμείς 7 χρόνια ούτε μία βίδα δεν πήραμε για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Ο Ερντογάν δεν πρόκειται να δώσει τα παιδιά μας πίσω, θα είναι μεγάλη η περιπέτεια".