Breaking News

Μία κίνηση του Κωστόπουλου έπαιξε ρόλο στο χωρισμό Μπαλατσινού - Κικίλια; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό ότι η Τζένη Μπαλατασινού  και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. 

Τότε η Τίνα Μεσαροπούλου είχε πει, μεταξύ άλλων, στο "Happy Day": «Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά και ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, ναι μεν υπήρχε ο έpωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη Μπαλατασινού  ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της (με τρία παιδιά). Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση πάνω στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν ξεχωριστά».

Τώρα το αφιέρωμα του DownTown και του Πάνου Ζόγκα στο χωρισμό τους, προσθέτει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η μετακόμιση του Πέτρου Κωστόπουλου σε κοντινό σπίτι, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στις σχέσεις τους.


Ο παρουσιαστής παράλληλα μετακόμισε  στο κέντρο για να είναι κοντά και στον γιο του, Μάξιμο. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διαμέρισμα που νοίκιασε ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Αυτό προκάλεσε αμηχανία και - σύμφωνα με φίλους της Τζένης Μπαλατσινού - την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα, ενώ ούτε ο Βασίλης Κικίλιας είδε με καλό μάτι τον νέο του γείτονα. 

Η μετακόμιση του Πέτρου Κωστόπουλου κοντά στο πρώην ζευγάρι είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις και οδήγησαν στον χωρισμό, αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Δείτε όσα ειπώθηκαν σήμερα στο "Happy Day" για το δημοσίευμα του Down Town.