Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πρίγκιπας Harry και η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle ενώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου με τα γαμήλια δεσμά, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor.

Τη νύφη, που φορούσε έναν ολόλευκο νυφικό, παρέδωσε στον Harry ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, καθώς ο πατέρας της, Thomas Markle, απουσίασε λόγω επέμβασης στην καρδιά του και μετά του γνωστού σκαvδάλoυ με τις "στημένες" φωτογραφίες...

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Harry πήρε το χέρι της αγαπημένης του και της είπε «Φαίνεσαι εκπληκτική» με τη Meghan να του απαντά «ευχαριστώ».

Ξεχωριστή εμφάνιση στο γάμο ήταν η διακριτική και ταπεινή παρουσία της μητέρας της Meghan Markle, της Doria Ragland, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της (φωτογραφία στο τέλος).

Συγκινημένο κατέγραψε η κάμερα και τον Harry, τη στιγμή που δίπλα του "έλαμπε" από ευτυχία η σύντροφός του.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων οι: Idris Elba, Elton John, Oprah Winfrey, Tom Hardy, Carey Mulligan, Serena Williams, τα ζεύγη Clooneys και Beckhams κ.α.

Έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου χιλιάδες Βρετανοί χειροκρότησαν το ζευγάρι που ξεκινάει πλέον την έγγαμη ζωή του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.