Breaking News

«Κάνε γονείς να δεις καλό»: Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ANT1 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των νέων παραγωγών που θα δούμε την επόμενη σεζόν στον Ant1 και η σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη, σε σενάριο της Σάρα Γανωτή και του Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία των Πιέρρου Ανδρακάκου - Νίκου Κρητικού.

Η Σάρα Γανωτή, που ανήκει στη συγγραφική ομάδα της «Μουρμούρας», όπου έκανε και guest εμφάνιση, είπε στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά για τη σειρά και το τηλεοπτικό ζευγάρι Καστάνη - Μιχαηλίδης:

«Είναι ένα ζευγάρι, που σε μια κρίσιμη ηλικία - κοντά στα 60, λίγο πριν από τη σύνταξη - και έπειτα από περίπου 40 χρόνια γάμου, αποφασίζει να χωρίσει. Ο μπαμπάς πηγαίνει να μείνει στην κόρη και ο γιος στη μαμά. Γίνεται δηλαδή ακριβώς το αντίθετο απ' αυτό που συνηθίζεται. Τα παιδιά πηγαίνουν στους γονείς όταν χωρίζουν κι εδώ βλέπουμε ότι τα παιδιά γίνονται... γονείς των γονιών και προσπαθούν να τους συμφιλιώσουν, να αποδεχτούν τον χωρισμό τους. Γιατί είναι σπάνιο σ' αυτή την ηλικία να χωρίζουν οι άνθρωποι. Συνήθως τα προβλήματα τα έχουν λύσει από πιο πριν». 

Όπως αποκάλυψε η Σάρα Γανωτή, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης - ο οποίος υποδύεται τον πατέρα - επηρεάζεται από τον γιο του, που λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία για να παντρευτεί αλλάζει γνώμη και το βάζει στα πόδια και αποφασίζει κι εκείνος να χωρίσει και να κάνει τη ζωή που δεν έζησε. Το αποτέλεσμα είναι να κάνει έξαλλη την μέχρι πρότινος σύζυγό του - που την υποδύεται η Ελένη Καστάνη -, η οποία θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον εκδικηθεί...

«Η σειρά είναι κωμωδία. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι πως η έννοια της οικογένειας είναι πολύ σημαντική, στηρίζεται ο ένας στον άλλον, αλλά μπορεί κιόλας να σε... πνίξει! Αυτό θέλουμε να δείξουμε μέσα από τη σειρά» πρόσθεσε η σεναριογράφος και ηθοποιός.

Πηγή: Espresso