Breaking News

Χαμός σε συναυλία του Noel Gallagher που τόλμησε να πει «Football is not coming home» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Noel Gallagher είχε δηλώσει το 2016: «Δεν είμαι οπαδός της αγγλικής ομάδας. Όχι, δεν είμαι οπαδός της Αγγλίας, αν και θα ήταν υπέροχο αν κερδίσει οποιοδήποτε τρόπαιο. Δεν θεωρώ ότι είμαι Άγγλος. Οι γονείς μου είναι Ιρλανδοί, η γυναίκα μου από τη Σκωτία και τα παιδιά μου έχουν το σκωτσέζικο στοιχείο μέσα τους. Αλλά ταυτόχρονα δεν αισθάνομαι 100% Ιρλανδός γιατί γεννήθηκα στην Αγγλία. Σε διεθνές επίπεδο δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά εάν η Αγγλία παίξει με τη Σκωτία, θα υποστηρίξω τη Σκωτία».

Πριν τον αγώνα με τη Σουηδία,  το βράδυ της Παρασκευής, ο τραγουδιστής, συνθέτης και κιθαρίστας πίκαρε τους οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας λέγοντας σε συναυλία στο Scarborough "Football is not coming home - Το ποδόσφαιρο δεν επιστρέφει σπίτι", παραφράζοντας το τραγούδι, που πλέον εκφράζει την αγωνία τους για την κατάκτηση του Μουντιάλ...

Η ατάκα του Noel Gallagher συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό στη συναυλία, ενώ κάποιος του πέταξε το ποτό του στη σκηνή, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Πάντως ο 51χρονος Βρετανός τραγουδιστής - πρώην μέλος των Oasis - διαψεύστηκε, καθώς η Αγγλία επικράτησε χθες άνετα με 2-0 επί της Σουηδίας.

Δείτε το βίντεο.