Breaking News

Γιάννης Λεβεντάκης: Ο εφοπλιστής και πρώην παίκτης ριάλιτι μίλησε για τη σύλληψή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο τμήμα οδηγήθηκε ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης, μαζί με τον πατέρα του και μια φίλη τους, λόγω διαπληκτισμού τους με αστυνομικούς.

O Γιάννης Λεβεντάκης, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο "Game Of Love" του ΑΝΤ1, είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της έκανε φασαρία. Βγήκε έξω, τρόμαξε, φώναξε τον μπαμπά μου και πήγα κι εγώ.

Της είπαν ότι κανονικά έπρεπε να πάει αυτόφωρο. Ήταν περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια με τους αστυνομικούς, λεκτικά. Πήγαμε μέχρι το τμήμα. Δεν έγιναν αυτά που λένε, ότι έγινε χαμός... Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο. Αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση, όλα καλά».