Breaking News

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Ελένης Λιάσκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Λιάσκα υποδύθηκε τη Γωγώ στην επιτυχημένη σειρά το «Καφέ της Χαράς». Η Γωγώ, κόρη της Κανέλλας και του Λευτέρη, στον πρώτο κύκλο ήταν μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου και εpωτευμένη με τον Μπίλλυ. Κατά τη διάρκεια της σειράς παντρεύτηκε τον Μπίλλυ και έφερε στον κόσμο το παιδί τους, αφήνοντας στη συνέχεια το σχολείο για να αφοσιωθεί στο ρόλο της μητέρας. Στον τελευταίο κύκλο, ξεκίνησε να φτιάχνει τη δική της επιχείρηση.

Η Ελένη Λιάσκα μίλησε στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα είπε:

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έpωτας της ζωής μου! Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι πολύ συναισθηματική και ρομαντική, και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Ενώ μιλάω άπταιστα αγγλικά και ιταλικά, τα ρωσικά με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30°! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για μια Ελληνίδα; Πλέον φοράω τα πάντα για να βγω έξω.

Από μικρή ήθελα να κάνω καριέρα  ηθοποιού. Προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στ' αγγλικά για την ώρα. Επίσης κάνω μαθήματα ψυχολογίας, γιατί μου αρέσει πολύ και εύχομαι να καταφέρω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ και η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.»

Πηγή: Espresso 

Πριν λίγο καιρό η Ελένη Λιάσκα επέστρεψε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «Μη με ξυπνάς» του Σάκη Αναγνώστου - στο οποίο πρωταγωνιστεί - που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 11 Ιουλίου 2018.