Breaking News

Μανώλης Μητσιάς: Μετά το by-pass, συναυλία στην Αμερική

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιούλιο ο Μανώλης Μητσιάς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και υπεβλήθη σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (by - pass), η οποία ήταν επιτυχής, σύμφωνα με το τότε ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Νίκου Νικόλιζα στην «Espresso», ο τραγουδιστής βγήκε νικητής από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και ετοιμάζεται για το καλλιτεχνικό comeback του, το οποίο θα γίνει σε αίθουσα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ! 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου η μοναδική φωνή του θα ακουστεί και πάλι σε εκδήλωση για τον κορυφαίο Έλληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο, το όνομα του οποίου θα δώσουν σε αίθουσα του πιο διάσημου πανεπιστημίου στον κόσμο. 

Η σύζυγός του, Ευαγγελία, δήλωσε συγκινημένη στην «Espresso»: 

«Ο Μανώλης ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, έτσι ώστε να παρευρεθεί στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου είναι προσκεκλημένος μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αυτή είναι και η επίσημη πρώτη του συναυλία στο κοινό.

Όταν ο Μανώλης έπαθε το πρόβλημα αυτό με την καρδιά, δεν είχε καταλάβει τίποτα προηγουμένως. Όλως τυχαίως το αντιληφθήκαμε. Δεν είχαμε καμία ένδειξη για να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πήγαμε στην κλινική για εξετάσεις και το διαπιστώσαμε. Ομολογουμένως εκείνος δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό. Ο Μανώλης είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας. 

Ευτυχώς όλα πήγαν όπως τα ήθελε ο Θεός και πλέον ο Μανώλης είναι πολύ δυνατός και αυτή η συναυλία θα τον αναζωογονήσει. Περιμένει πώς και πώς να τραγουδήσει σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον Ελληνισμό.

Θα πάμε μέσω Λονδίνου και από εκεί θα μεταβούμε στη Βοστόνη. Δεν σας κρύβω ότι εγώ αγχώνομαι περισσότερο από τον Μανώλη».