Breaking News

Ο Τσουρός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από τον ANT1 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όλο το παρασκήνιο σχετικά με το τι συνέβη με την απουσία της Μπάγια Αντωνοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα» μετέφερε σήμερα στο τηλεοπτικό κοινό ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Χθες το βράδυ η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από τα γενέθλιά της, χωρίς να αναφερθεί στην απουσία της από την εκπομπή του ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε κάνει αρχικά λόγο για αδιαθεσία, ωστόσο την Παρασκευή άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε κάποια ένταση λόγω κούρασης, καθώς η συνεργάτιδά του δεν είχε πάρει άδεια...

Η Ναταλία Γερμανού είπε ότι επικοινώνησαν μαζί τους, αλλά κανένας από τους δύο δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Κατόπιν ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε:

«Αυτά που θα σας μεταφέρω είναι από αυτόπτες μάρτυρες. Γιατί δυστυχώς έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου όταν τελείωσε η εκπομπή τους μέσα στο πλατό, που σημαίνει ότι ήταν εκεί οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι του ANT1 που συμμετέχουν στην εκπομπή.

Oπότε αυτόπτες μάρτυρες  μας ενημέρωσαν ότι διαδραματίστηκε ένα πάρα πολύ άσχημο σκηνικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Αν προσέξατε ο Γιώργος Παπαδάκης την πρώτη μέρα είπε ότι είναι άρρωστη, γιατί η Μπάγια δεν πήγε... προσπάθησε κάπως να το καλύψει. Μετά, όμως, αναφέρθηκε σε κάποιες εντάσεις που έχουν οι οικογένειες κλπ. 

Δυστυχώς η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου δεν λύθηκε.

Όταν τελείωσε η εκπομπή τους την Τρίτη, με το που έκλεισαν τα φώτα  μέσα στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει στην Μπάγια Αντωνοπούλου. Αυτό που της έλεγε ήταν ότι "Δεν είναι δυνατόν καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό σου και να στέλνεις μηνύματα και να σερφάρεις". 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν πάρα πολύ άσχημος ο τρόπος του Γιώργου Παπαδάκη. Η Μπάγια Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και επειδή συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης να της φωνάζει, σηκώθηκε και έφυγε κλαίγοντας, διότι δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση. 

Η Μπάγια, λοιπόν, λείπει από την εκπομπή όχι επειδή είναι άρρωστη, ούτε επειδή πήρε την άδεια της, αλλά γιατί αποφάσισε να μην πάει τις επόμενες ημέρες στην εκπομπή. Ήθελε να ηρεμήσει και - από ότι ξέρω - υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για παραίτησή της  από την εκπομπή.»

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού είπε ότι της έστειλε μήνυμα στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου, το οποίο ανέφερε - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - ότι «η Μπάγια δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην εκπομπή και πως είναι οριστική η απόφασή της να παραιτηθεί, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς του καναλιού να τη μεταπείσουν».