Breaking News

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Υπέροχο «Πείραμα» στο σανίδι και στη ζωή τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην παράσταση «Πείραμα», που ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής, πρωταγωνιστούν οι Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Φαίη Ξυλά και Μενέλαος Χαζαράκης.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης ήταν μαζί για 11 χρόνια. Αν και χώρισαν, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, για χάρη και των δύο παιδιών τους. Μάλιστα, παραμένουν παντρεμένοι (τουλάχιστον ήταν μέχρι το καλοκαίρι), καθώς δεν έχουν κινήσει διαδικασίες διαζυγίου. «Αν ήθελα να κάνω τρίτο παιδί, τότε και μόνο τότε θα έπαιρνα διαζύγιο από τη Μυρτώ» είχε πει το καλοκαίρι ο ηθοποιός. 

Σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα του Πρωινού ο Λαγούτης τόνισε: «Θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ το γάμο, μόνο αν αποφάσιζα ότι θέλω να κάνω κι άλλο παιδί».

Από την πλευρά της η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε ενθουσιασμένη που τα παιδιά τους θα δουν τους γονείς τους στην παράσταση, ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: 

«Φυσικά και είμαστε οικογένεια. Δεν ξεχάσαμε ποτέ ότι είμαστε οικογένεια. Καταρχάς είχαμε πάει μαζί και σε παιδοψυχολόγο. Κανείς δεν έχει κακολογήσει ποτέ τον άλλον στα παιδιά. Γενικά κάναμε πάντα οικογενειακά συμβούλια. Οι φίλοι μας, μας κοροϊδεύουν όλοι! Έχουμε κάνει οικογενειακό συμβούλιο και μέσω skype».

Δείτε όσα είπαν στον Άκη Καβατζίκη.