Breaking News

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαββίδη: «Δεν υπάρχει Epsilon, υπάρχει Open»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νωρίτερα επισκέφτηκε ο Ιβάν Σαββίδης τις εγκαταστάσεις του Open. Οι πληροφορίες ήθελαν να καταφτάνει στο κανάλι τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου για τον αγιασμό των κτιρίων και τα επίσημα εγκαίνια του Open, ωστόσο ο Σαββίδης εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά και - σύμφωνα με την «Espresso» - έδωσε τη γραμμή σε διοίκηση και εργαζομένους: «Δεν υπάρχει Epsilon, υπάρχει Οpen!»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ομογενής επιχειρηματίας επισκέφθηκε τον τηλεοπτικό σταθμό εκτάκτως στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας και έφυγε στις 10 το βράδυ, μετά τις τελευταίες αναφορές στον Τύπο (και ειδικά στην Espresso) που τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τη γενική τηλεθέαση του καναλιού, που δεν λέει να... ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα, αλλά και από επιλογές που έγιναν σε παρουσιαστές και παραγωγές στην ενημέρωση από τη διοίκηση. 

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του Open ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για την επίσκεψη του καναλάρχη με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν. Στη συνάντηση που έγινε με τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Παιανίας Κική Σιλβεστριάδου, Τζώνη Καλημέρη, Αλκηστη Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Μιχαλέλη, ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε ότι χαίρουν της εμπιστοσύνης του και ότι αυτό που επιθυμεί από εκείνους είναι να χτίσουν ένα κανάλι από την αρχή, το οποίο θα γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές. Όπως είπε, έχει παρατηρήσει κάποιους λανθασμένους σχεδιασμούς στο πρόγραμμα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν τον νοιάζει η θεαματικότητα και ανέφερε ότι με την τηλεθέαση θα ασχοληθεί εν ευθέτω χρόνο. 

Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση των στελεχών με τον Ιβάν απουσίαζε η Ελλη Στάη, στην οποία ο τελευταίος δεν αναφέρθηκε καν. Αυτό που έκανε σαφές είναι ότι δεν παρεμβαίνει στο γενικότερο πρόγραμμα του σταθμού -ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό-, αλλά ότι επιθυμεί αντικειμενικότητα και πλουραλισμό, ενώ τους υπενθύμισε ότι θα είναι εντάξει με τις οικονομικές υποχρεώσεις του και τους μισθούς όλων των εργαζομένων.

Στον λόγο του ο ιδιοκτήτης του ομίλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο αθλητικό πρόγραμμα και είπε ότι έμβλημα του σταθμού είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ακόμη, έκανε γνωστό ότι το τρίπτυχο του Open θέλει να είναι η αγάπη για την πατρίδα, την Ορθοδοξία αλλά και τον Πόντο, ενώ χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρεμβαίνει σε... κομμώσεις παρουσιαστών αλλά και στην γκαρνταρόμπα τους ψευδή και ότι απλώς του φτιάχνουν τη διάθεση! Μάλιστα, αρκετές φορές ανέφερε ότι γελάει με αυτά, καθώς δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα του.

Πηγή: Espresso