Breaking News

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου Αλβανού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ομολογία του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε στη Ρόδο την 21χρονη φοιτήτρια, μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, παρουσίασε σήμερα η εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου. Στην κατάθεσή του, η οποία συγκλονίζει, κατηγορεί και τον Ροδίτη φίλο του. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Εγώ οδηγούσα, η Ελένη καθόταν δίπλα μου και ο φίλος μου καθόταν στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους για... (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας). 

Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε "αν δεν…" (το απόσπασμα παραλείπεται γιατί προσβάλλει τη μνήμη της εκλιπούσας) "...δεν φεύγεις από το σπίτι". 

Μετά συνεχίσαμε να κάνουμε έpωτα αλλά εκείνη πάλι δεν ήθελε. Ο φίλος μου της είπε "άμα δεν κάτσεις δεν φεύγεις από το σπίτι". Είχαμε πιει πολύ βότκα και δεν θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου τη χτύπησε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο φίλος μου τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε.

Μετά το χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο η Ελένη είχε ακόμη τις αισθήσεις της. Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι για να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο φίλος μου, που οδηγούσε το βανάκι, πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε "πάμε να το τελειώσουμε". Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. 

Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο που την ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την είχε χτυπήσει ο φίλος μου.»

Κούγιας: «Υπάρχουν ανακριτικές παραλείψεις στην έρευνα για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.