Breaking News

Οι εξελίξεις για Τάμτα και Eurovision (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα είπε για τις φήμες που θέλουν την Τάμτα να εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision: «Μακάρι να εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο. Αν την έβλεπα θα της έλεγα να το κάνει με "τρέλα" γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία».

Η Τάμτα φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει την συμφωνία με την Κύπρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος είπε στη "Φωλιά των Κου Κου":

«Νομίζω πως είμαστε ένα βήμα πριν την συμφωνία της Τάμτα με το ΡΙΚ. Oι διαπραγματεύσεις προχωρούν με γοργό ρυθμό. Εγώ σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα  ότι περιμέναμε κλιμάκιο του ΡΙΚ να έρθει να δειγματίσει το τραγούδι στην Τάμτα. Τελικά αυτό συνέβη και χθες, κατά τις 20:30 το βράδυ, έλαβα ένα μήνυμα από αξιόπιστη πηγή, που γνωρίζει πολύ καλά την Τάμτα, το οποίο μου έγραφε "Ναι! Είπε το ναι".

Πήρα τηλέφωνο σε άτομα, που γνωρίζω καλά από την Κυπριακή τηλεόραση, οι οποίοι μου είπανε πως δεν σχολιάζουν φήμες, αλλά μόλις υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθω πρώτος.  Προς το παρόν δεν έχουμε ολοκληρωτική συμφωνία με σφραγίδες και με τζίφρες. 

Στη συνέχεια έστειλα μήνυμα και σε συνεργάτη της Τάμτα και μου απάντησε: "Όχι ακόμα (συμφωνία)"».

Δείτε όσα είπε ο συνεργάτης της εκπομπής του Star.