Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 316 - 317 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 316+317: Η Φεριντέ τυχαία εμπλέκεται σε μια υπόθεση εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, η οποία έχει αίσιο τέλος με τη συμμετοχή του αστυνόμου Αλί. Η Καντέρ, που βρίσκεται σ’ ένα καταφύγιο μέσα στο δάσος κατορθώνει να δραπετεύσει, αλλά έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τον Εζντέρ κι επιστρέφει πίσω στη φυλακή της.

Η απόφαση της Μεράλ να βάλει αγγελία για την εξαφάνιση της Καντέρ οδηγεί τα κopiτσια σε νέες περιπέτειες. Η Σονγκιούλ και ο Γκιουνέι μετακομίζουν, ενώ ο Γκιουνέι αναγκάζεται να βρει και δεύτερη δουλειά. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη μητέρα του, η οποία θεωρεί τη Σονγκιούλ υπεύθυνη για την ταλαιπωρία που υφίσταται ο γιος της. Στο μεταξύ, η υγεία του Σερκάν επιδεινώνεται κι εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με την Τζεμρέ.

Η Ναζάν γίνεται επιθετική κι απότομη μαζί της. Από την άλλη, ο Αλί αποφασίζει να πλησιάσει την Εϊλούλ, αλλά τον προβληματίζει η αντίδραση του Τοπράκ.  Η Χαρικά πεθαίνει... Η Ματζιντέ είναι συντετριμμένη και κατηγορεί τη Μεράλ για τον θάνατο της κόρης της.  Η Μεράλ έχει πανικοβληθεί, καθώς, αν δεν βρεθεί η Καντέρ, δεν θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της. Κι ο χρόνος ήδη άρχισε να  μετρά αντίστροφα. Ο Εζντέρ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και προτείνει στη Μεράλ μια λύση ώστε να αποφύγει τη φυλακή. Η Μεράλ είναι πλέον διχασμένη...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα βίντεο ή στα παρακάτω links.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ