Breaking News

Η Demy μίλησε για την αποχώρησή της από το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα είχαν γίνει γνωστά δύο περιστατικά με την Αποστολία Ζώη και τη Demy, στα γυρίσματα του εορταστικού «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το οποίο είδαμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η είδηση ήρθε στη δημοσιότητα αρχικά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη συνέχεια από την  «Espresso», η οποία ανέφερε:

«Η Αποστολία Ζώη έδειξε καθαρά την ενόχλησή της, επειδή δεν της επέτρεψαν να τραγουδήσει περισσότερο απ' όσο είχε προγραμματιστεί. Από την άλλη η Demy, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, όταν της έδειξαν το σημείο όπου έπρεπε να καθίσει. Η ίδια ζήτησε να καθίσει κάπου πιο κεντρικά από εκεί όπου την είχαν βάλει. Όταν η επιθυμία της να αλλάξει θέση δεν ικανοποιήθηκε από τους υπευθύνους της εκπομπής, προτίμησε να αποχωρήσει από το γύρισμα της εορταστικής παραγωγής».

Η Demy είπε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού για το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Σίγουρα δεν συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς, γιατί πάντα τα... μεγαλοποιούν. Και δυστυχώς, σε κάποιες περιπτώσεις, τα μεγαλοποιούν προς κάποια σeξιστική κατεύθυνση. Γιατί όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα... 

Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου, που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα, να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα... Αλλά τέλος πάντων κάναμε αυτή την επιλογή. 

Αλλά γράφτηκαν πράγματα, γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της, που δεν γνωρίζω καν ποιο είναι. Μας έμπλεξαν μεταξύ μας ότι ξεμαλλιαστήκαμε. Είναι αυτό που με το που ακούσουν ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σeξιστικό. Όχι, η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη και... εντάξει, επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα».