Breaking News

Τάμτα: «16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Φλεβάρη με... έκλεψε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη της Τάμτα, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64o διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια αναφέρει για πρώτη φορά τόσες πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν της. Μιλάει για τη ζωή της στη Γεωργία, ενώ αποκαλύπτει πώς την "έκλεψε" ο πρώην σύζυγος της και πατέρας της κόρης της, σε ηλικία 14 ετών.

Η Τάμτα είπε, μεταξύ άλλων, στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ», που θα προβληθεί στο ΡΙΚ το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου:

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος... Να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι και άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι κανείς δεν θα με πάει για καφέ... Και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. 

Από εκείνη την ημέρα έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του... 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο... Φλεβάρη με "έκλεψε". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο γιατί ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. 

Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα "Ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω, επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή"».