Breaking News

«Τρελή» καταδίωξη γυναίκας οδηγού που έκλεψε περιπολικό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι αστυνομικοί αρχικά δέχτηκαν κλήση για φορτηγάκι, που κινήθηκε σε κλειστή γέφυρα και στη συνέχεια συγκρούστηκε, κοντά στην περιοχή του όρους Gilead, περίπου 45 μίλια βόρεια της πόλης Columbus του Οχάιο των ΗΠΑ.

Αργότερα η γυναίκα οδηγός καταγράφηκε να περπατάει, φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και το εσώpoυχό της, ενώ είχε γρατσουνιές στα πόδια της και αιμορραγούσε. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, φώναζε ότι είχε βιaστεi και έπρεπε να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν τη συνάντησαν οι αστυνομικοί κατάφερε να μπει γρήγορα σε ένα υπηρεσιακό όχημα. Η γυναίκα πάτησε το γκάζι και απομακρύνθηκε, τη στιγμή που ένας αστυνομικός "κρεμόταν" από το παράθυρο. Ο αστυνομικός υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά η "τρελή" πορεία της διακόπηκε, καθώς το κλεμμένο όχημα της αστυνομίας κατέληξε σε ένα χαντάκι, ενώ συγκρούστηκε και με δέντρο. Η ίδια συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο.

Αργότερα οι Αρχές δήλωσαν ότι και το φορτηγάκι, που είχε εμπλακεί στο πρώτο ατύχημα, είχε κλαπεί από ένα σπίτι στο Mansfield.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8:30 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ενώ το βίντεο ήρθε χθες στη δημοσιότητα.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας, σχετικά με τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι βιaστηκε.

Δείτε το βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του κλεμμένου περιπολικού.