Breaking News

Το αθλητικό πρόγραμμα σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports (10/2) - ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το τρίτο ημίχρονο στην «Αθλητική Κυριακή»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, η 20η αγωνιστική για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League. Το αθλητικό πρόγραμμα της ΕΡΤ:

• 18:20 - «Super League Day»: Η εκπομπή θα μεταδώσει το ρεπορτάζ πριν την αναμέτρηση Ατρόμητος - Λεβαδειακός.

Δείτε Live σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ Sports HD

• 19:00, Ατρόμητος Αθηνών - Λεβαδειακός: Ζωντανή μετάδοση από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Στο τέλος η ανακοίνωση της Super League)

• 22:00 - Αθλητική Κυριακή: Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής μεταφέρουν την ανασκόπηση του συνόλου των αγώνων του Σαββατοκύριακου, με στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ της 20ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική κίνηση από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο. Επίσης, πλήρες ρεπορτάζ από το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στις 19:30 στην Τούμπα.

Το αθλητικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1.


Το πρόγραμμα του νέου καναλιού ΕΡΤ Sports, που είναι αποκλειστικά αθλητικό.


Ατρόμητος - Λεβαδειακός

Ισχυρή παράδοση έχει δημιουργήσει ο Ατρόμητος σε βάρος του Λεβαδειακού. Έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους, ενώ είναι αήττητος στα επτά τελευταία, έχοντας νικήσει στα πέντε από αυτά.

Ο Λεβαδειακός νίκησε για τελευταία φορά στις 26 Απριλίου 2015 με 2-1 στην έδρα του (4’ πέναλτι Μάντζιος, 15’ σουτ Πελέ – 90’ σουτ Ναπολεόνι) και με αυτή τη νίκη είχε σωθεί μαθηματικά. Από τότε στα επτά παιχνίδια που προαναφέραμε έχει βάλει δύο γκολ συνολικά!

Στο Περιστέρι τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τον Λεβαδειακό. Έχει χάσει και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του, ενώ δεν έχει νικήσει ποτέ.

Τον Οκτώβριο του 2012 πήρε την τελευταία από τις δύο ισοπαλίες που έχει καταφέρει, και τος δύο με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του.

Ο Ατρόμητος με τη νίκη του στη Λάρισα έδειξε ότι η κοιλιά των δύο μηνών που έκανε μπορεί να σταματήσει και να μην κινδυνέψει η παρουσία του στην πεντάδα της βαθμολογίας. Ήταν η πρώτη μετά από πέντε παιχνίδια. Ωστόσο την Πέμπτη ήλθε η ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ και χάλασε πάλι την διάθεση.

Ωστόσο η επιστροφή μετά από ένα μήνα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή, μετά από τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι ανάγκη να συνοδευτεί και με  την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από δύο μήνες.

Από τη άλλη μεριά ο Λεβαδειακός θα παίξει αποφασισμένος, γιατί θέλει να μην χάσει επαφή με τη σωτηρία. Οι τέσσερις βαθμοί εντός έδρας με Άρη και Παναθηναϊκό, αλλά και η δυσκολία που έχασε από τους άλλους μεγάλους, δείχνουν ότι έχει ακόμα δυνάμεις να παλέψει. Οι δύο βαθμοί που έχει εκτός έδρας, πάρθηκαν στην Αθήνα, με Πανιώνιο και Απόλλωνα.

Ο πετυχημένος Αυστριακός προπονητής Νταμίρ Κάναντι φτάνει τους 50 αγώνες στον πάγκο του Ατρομήτου και στοχεύει την 25η νίκη  του. Δεν υπάρχει προπονητής στην ιστορία της ομάδας με τέτοιο ποσοστό. Τα καλύτερα ως τώρα είναι του Νίκου Νιόπλια (8 σε 17) και του Γιώργου Παράσχου (42 στα 98).

Η ιστορία

Νίκες Ατρόμητου: 10
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Λεβαδειακού: 4

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρόμητου: 8
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λεβαδειακού: 0

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, 18.15
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-2
(47' σουτ Βασιλακάκης, 64' σουτ Ουγκράι)