Breaking News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί ο Acun της έδωσε τη «χαριστική βολή»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναφερόμενη στο τηλεοπτικό μέλλον - και όχι μόνο - της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε σήμερα στο Happy Day:

«Έχουμε λίστα αναμονής για τις παρουσιάστριες του My Style Rocks. Κάθε παρουσιάστρια ξέρουμε ότι πάει με το project. Τελείωσε το My Style Rocks, τελειώνει και το συμβόλαιό της... Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα... 

Ο Acun (Ilicali) έχει αποδείξει ότι ένα concept  δεν βασίζεται στον παρουσιαστή, αυτό το είδαμε και στο Survivor Πανόραμα. 

Η Κωνσταντίνα και ο Acun δεν είχαν και ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, άσχετα από αυτά που διέρρεαν. Αυτό που ξεχείλισε ουσιαστικά το ποτήρι στη σχέση τους ήταν οι τελευταίες διαρροές:

• Από τη μία για τη φημολογούμενη σχέση που η Κωνσταντίνα άφηνε ανεπιβεβαίωτη... Κι επειδή ο Acun έχει σχέση στην Τουρκία, εκεί άρχισαν τα θέματα. 

• Παράλληλα η Κωνσταντίνα διέδιδε ότι θα κάνει το Survivor Πανόραμα, για το οποίο ο ΣΚΑΪ έσπευσε αμέσως να την αδειάσει. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έσπευσαν να την ξεφορτωθούν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα γιατί δημιούργησε ένα ολόκληρο θέμα. Κόντεψε να δημιουργηθεί "διπλωματικό επεισόδιο" μέσα στο σταθμό. Γιατί από τη μία είχαν κλείσει τη Μπάγια Αντωνοπούλου και από την άλλη εκείνη άφηνε αιχμές...».

Ωστόσο, τα παραπάνω ανέτρεψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Περισσότερα ΕΔΩ...