Breaking News

«Η Επιστροφή» - Ο Α. Δαβιλάς αποκαλύπτεται: Ο δίδυμος αδερφός του και τα «άτακτα» σχολικά χρόνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς, που πρωταγωνιστεί στην «Επιστροφή», ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά του ΑΝΤ1, τα χρόνια του στο σχολείο και τον δίδυμο αδερφό του, ενώ αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής.

Ο νεαρός ηθοποιός, που γεννήθηκε το 1997, είπε στη Φαίη Σκορδά για τον δίδυμο αδερφό του, αλλά και για τα... σχολεία που άλλαζε:

«Μεγάλωσα στην Άνω Γλυφάδα. Έχω αλλάξει αρκετά σχολεία γιατί ήμουν λίγο άτακτος. Με έδιωχναν, ήμουν ζωηρός. Έκανα πλάκα... ήθελα να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά δεν είχα μέτρο. Δεν ήμουν καλός μαθητής, γιατί δεν διάβαζα. 

Στο σπίτι ο αδερφός μου ήταν ο ήσυχος κι εγώ ο άτακτος, μετά αυτό άλλαξε. Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Τον αισθάνεσαι... Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε...  

Κάποια στιγμή άλλαξα σχολείο και ο αδερφός μου δεν ακολούθησε. Παρέμεινε στο σχολείο του. Στα 16 - 17 ήθελα να φύγω από το σπίτι και εκεί χάθηκε όλο αυτό. 

Ακόμα είμαστε σε περίεργη κατάσταση. Δηλαδή βρισκόμαστε και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, καταλαβαίνει αμέσως ο ένας τον άλλον αλλά παλιά ήταν τρομακτικό... Ήμουν εγώ στην Άνω Γλυφάδα, ο αδερφός μου στο Λαγονήσι, έσπασε το πόδι του και κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο γιατί το ένιωσα ότι κάτι έπαθε.

Epωτευόμασταν τις ίδιες κοπέλες. Ήταν περίεργο... Την πρώτη φορά τσακωθήκαμε αρκετά, τη δεύτερη μιλήσαμε, την τρίτη είπαμε ότι δεν γίνεται αυτό. Εκεί αρχίσαμε να βγαίνουμε και με διαφορετικές παρέες, να μην είμαστε τόσο κοντά, αλλά η αγάπη είναι απίστευτη. Άλλο να έχεις δίδυμο και άλλο να έχεις αδερφό, είναι τελείως διαφορετικό. Είναι λες και βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια. Είναι λίγο παρανοϊκό μετά από ένα σημείο».

Πότε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός; «Την απόφαση να γίνω ηθοποιός την πήρα στη Β' Γυμνασίου. Με έπιασε ένας καθηγητής μου και με προέτρεψε να γίνω ηθοποιός. Εκεί το αποφάσισα οριστικά. Ήθελα να περάσω Φιλοσοφική, αλλά δεν τα κατάφερα. Σκόπευα να συνδυάσω τις σπουδές με την υποκριτική».

Επίσης, αποκάλυψε πώς έγινε και ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη σειρά του ΑΝΤ1. Δείτε το βίντεο.