Breaking News

ELIF: Επεισόδια 305 - 306 - 307, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 1/4/19 - Επεισόδιο 305: O Κενάν δεν φεύγει από το πλευρό της Τουγτσέ. Φεύγει μόνο όταν έρχεται η Αρζού. Η Τουγτσέ είναι ευτυχισμένη επειδή και οι δύο γονείς της είναι μαζί της στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πάρει εξιτήριο. Η Αρζού θέλει να μεταφέρει την κόρη της στο σπίτι του Νετζντέτ αλλά ο Κενάν της ξεκαθαρίζει πως η Τουγτσέ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού δεν επιμένει και λέει στην Τουγτσέ πως κάποιες φορές μια μητέρα και ένας πατέρας μπορεί να έχουν κάποια θέματα να λύσουν αλλά αυτό δεν θα πρέπει να την επηρεάζει και θα πρέπει να ακολουθήσει τον πατέρα της.

Η Αρζού ενημερώνει τον Νετζντέτ για το εξιτήριο της Τουγτσέ και του λέει πως δεν ξέρει τι να κάνει με τον Κενάν και ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ της ζητάει να έχει υπομονή και θα λύσει εκείνος το πρόβλημα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ. Του λέει πως το εγγόνι του σώθηκε και πως τώρα είναι η σειρά για το δικό του αγέννητο εγγόνι. Συνεχίζει λέγοντάς του πως ξέρει όλα όσα έχει κάνει. Ο Νετζντέτ τα παραδέχεται όλα αλλά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και τον διώχνει. Ο Βεϊσέλέχει καταγράψει όλη τη συνομιλία τους. Ο Νετζντέτ καλεί τον Ερκούτ στο γραφείο του και του λέει πως ήρθε ο Βεϊσέλ και τον απείλησε με όπλο. Η Αρζού έρχεται και λέει στον πατέρα της πως ο Κενάν πήγε την Τουγτσέ στο κτήμα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ είναι ο Ερκούτ και αισθάνεται τόσο άσχημα που δεν ξέρει ούτε πως να το πει αλλά ούτε και σε ποιον να το πει.

Το επόμενο πρωί η Αλιγιέ βλέπει στο κτήμα τον Ερκούτ και πηγαίνει να του μιλήσει. Ο Ερκούτ της λέει πως ήρθε να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη. Εκείνη τη στιγμή, όπως και ο Κενάν, θυμάται πως η Αρζού τους είχε πει πως ο Ερκούτ ήταν ο άντρας, που την είχε βοηθήσει και συνειδητοποιεί πως οι δυο τους συνεργάζονται εναντίον τους. Η Αλιγιέ λέει στον Ερκούτ πως κατέστρεψε τη ζωή της Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα σκοπεύει να χωρίσει από τον Σελίμ και πως στην πραγματικότητα αγαπάει εκείνον. Η Αλιγιέ δεν τον πιστεύει και τον διώχνει. Τα βάζει με τον εαυτό της επειδή αμφέβαλλε για τη Ζεϊνέπ και της ετοιμάζει μια σούπα. Ένας φάκελος για τον Σελίμ φτάνει στο κτήμα. Η Σεχέρ τον παραδίδει στην Αλιγιέ. Είναι τα χαρτιά του διαζυγίου, που ζήτησε η Ζεϊνέπ.

Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει. Όταν λιποθυμάει, η Ζεϊνεπ προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά η Αλιγιέ δεν αντέχει ούτε να την αντικρίζει.Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αλιγιέ της συμπεριφέρεται τόσο σκληρά. Η Τουλάι προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Αλιγιέ και λέει στη Ζεϊνέπ πως η πεθερά της έχει περάσει πολλά τελευταία και για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξει κατανόηση και να μην το παίρνει προσωπικά. Ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Τουγτσέ και η Αλιγιέ τον ρωτάει τι συνέβη. Ο Κενάν της ζητάει να του δείξει εμπιστοσύνη και η Αλιγιέ δεν του αποκαλύπτει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου.

Ο Σελίμ μετράει τις μέρες, που βρίσκεται στη φυλακή. Κοιτάζει τις φωτογραφίες της Ζεϊνέπ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως η αγαπημένη του τον απάτησε. Ο σπιτονοικοκύρης του Μουχσίν, ο Σαμπρί, βάζει έξω από το σπίτι του ένα ενοικιαστήριο. Ο Μουχσίν ζητάει δανεικά από τον φίλο του Τσεμάλ. Εκείνος δεν έχει να του δώσει χρήματα αλλά του προτείνει να πουλάει σάντουιτς για να κερδίσει χρήματα και να πληρώσει το ενοίκιο. Ο Μουχσίν χαίρεται. Η Νουρτέν συνεχίζει να φροντίζει τη Μελαχάτ, η οποία γκρινιάζει συνέχεια...


Τρίτη 2/4/19 - Επεισόδιο 306: Η Σεχέρ ακούει τον Κενάν να λέει στην Αλιγιέ πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει και πως από εδώ και πέρα θα μένει στο σπίτι του πατέρα της. ΗΣεχέρενημερώνεισχετικά τη Νουρτέν. Η Νουρτέν σχεδιάζει να ζητήσει αρχικά λεφτά από την Αρζού και μετά να πάρει και άλλα από τον Κενάν. Αμέσως τηλεφωνεί στην Αρζού και ζητάει λεφτά. Η Αρζού με τη σειρά της τηλεφωνεί στη Σεχέρ και ζητάει πληροφορίες για το τι γίνεται στο κτήμα. Ελπίζει πως ο Νετζντέτ θα δώσει λύση στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει με τον Κενάν. Συναντάει τη Νουρτέν και της λέει πως δεν έχει λεφτά αλλά αν της δώσει λίγο χρόνο θα της δώσει όσα λεφτά θέλει. Ο Νετζντέτ μιλάει με τον γιατρό της Τουγτσέ και του ζητάει να πει στον Κενάν πως το τεστ ήταν λάθος, διαφορετικά θα βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Ο γιατρός δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί.

Η Γκόντζα έχει ενοχληθεί από την παρουσία της Αρζού στο σπίτι. Λέει στον Νετζντέτ πως δεν βοηθάει την Αρζού διορθώνοντας συνεχώς όλα τα λάθη της. Του λέει πως ο Κενάν δεν πρόκειται να πιστέψει τον γιατρό και πως η Αρζού πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί την κατάσταση. Στο εστιατόριο, ο Βεϊσέλ αναγκάζει τον Μουράτ να ακούσει την ηχογράφηση με τα λόγια του Νετζντέτ. Η Φεριντέ συνειδητοποιεί πως η Μελέκ δεν παίρνει τα φάρμακά της. Λέει στον Βεϊσέλ και τον Μουράτ πως η Μελέκ ήθελε να πάει στο σπίτι της Μελαχάτ και ίσως να βρίσκεται εκεί. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της θείας της για να δει αν είναι εκεί η Μελέκ. Η Μελέκ πηγαίνει στη Μελαχάτ και εκεί βλέπει τη Νουρτέν και την αναγνωρίζει ως τη γυναίκα, που απήγαγε την Ελίφ. Την αρπάζει από το λαιμό και τη ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Μελάχατ της λέει πως η Νουρτέν δουλεύει για εκείνη και πως κάνει κάποιο λάθος. Η Μελέκ προσπαθεί να ηρεμήσει και η Νουρτέν βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει.

Η Φεριντέ έρχεται και ανακουφίζεται όταν βρίσκει τη Μελέκ εκεί. Η Μελαχάτ της εξηγεί τι συνέβη. Ο Μουχσίν είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά γιατί έχει μαζί του και την Ελίφ. Η Αλιγιέ σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή και προτείνει στη Ζεϊνέπνα έρθει μαζί της αλλά εκείνη της απαντάει πως θα πάρει αργότερα μόνη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν και η Αλιγιέ του λέει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου και του δείχνει τα έγγραφα. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν για τις επισκέψεις του Ερκούτ στο κτήμα και πως εκείνος ισχυρίστηκε στο νοσοκομείο ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ.

Ο Κενάν σκέφτεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως ο Ερκούτ και η Ζεϊνέπ μιλούσαν. Συμφωνούν με την Αλιγιέ να μιλήσουν στον Σελίμ για το διαζύγιο αλλά να κρατήσουν μυστικό μέχρι να βγει από τη φυλακή το θέμα της πατρότητας του παιδιού. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα. Λέει στην Τουλάι πως επιστρέφει στο πατρικό της και τη συμβουλεύει να κάνει και εκείνη το ίδιο. Ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά της και η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη μαζί του. Ο Ερκούτ της λέει πως έφτασαν στο τέλος του δρόμου, πως επιτέλους θα είναι μαζί και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει και τη βάζει με τη βiα στο αυτοκίνητο...

Τετάρτη 3/4/19 - Επεισόδιο 307: Η Ελίφ και ο Μουχσίν καταφέρνουν να πουλήσουν όλα τα σάντουιτς, που έχουν ετοιμάσει. Η Αρζού πείθει τη Νουρτέν να περιμένει δύο ακόμα μέρες για να τις δώσει τα λεφτά. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Η Αρζού πιστεύει πως ο γιατρός τηλεφώνησε στον Κενάν και τον έπεισε πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ αλλά στην πραγματικότητα ο Κενάν έχει κάνει τεστ DNA και δείχνει τα αποτελέσματα στην Αρζού. Ο Ερκούτ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι που αγόρασε. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν τον θέλει αλλά εκείνος της απαντάει πως αληθινή αγάπη σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ και εκείνη παράτησε τελικά τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ του λέει να σταματήσει να κάνει όνειρα και ο Ερκούτ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, που έχει κάνει γιατί εκείνος δεν θα αλλάξει την κατάθεση του. Η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της χωρίς έναν πατέρα και πως εκείνος είναι διατεθειμένος να τους φροντίσει και τους δύο.

Η Τουλάι επιστρέφει σπίτι και ανησυχεί όταν δεν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ. Της τηλεφωνεί αλλά δεν τη βρίσκει και τότε πανικοβάλλεται. Όταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει στην είσοδο τον Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη. Εξηγεί στην Τουλάι τι συμβαίνει και την αναγκάζεινα της υποσχεθεί πως δεν θα πει σε κανέναν τίποτα. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ενημερώνει πως επέστρεψαν σπίτι και πως η Ζεϊνέπ δεν είναι καλά. Ο Μουράτ ετοιμάζει ένα cdμε την ομολογία του Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ παίρνει το cd και κατευθύνεται σπίτι γιατί ανησυχεί για την Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ του λέει πως έφυγε από το κτήμα και πως η σχέση της με τον Σελίμ δεν είναι καλή και του ζητάει να μην την πιέζει και αυτός. Ο Βεϊσέλ τη συμβουλεύει να κρατάει την ψυχραιμία της και πως όλα θα πάνε καλά. Ρωτάει την Τουλάι αν γνωρίζει κάτι περισσότερο και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Σελίμ.

Η Αλιγιέ είναι δυστυχισμένη, ο Σελίμ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Του λένε πως η Ζεϊνέπ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όταν του λένε πως έφυγε από το κτήμα χωρίς να πει λέξη, ο Σελίμ πιστεύει πως έφυγε με τον Ερκούτ. Πιστεύει πως είχε δίκιο από την αρχή και αισθάνεται συντετριμμένος. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν σπίτι σε κακή κατάσταση. Ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και του λέει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει την κόρη του. Καθώς η Αλιγιέ και ο Κενάν μιλάνε, η Σεχέρ ανακαλύπτει πως υποψιάζονται ότι το παιδί, που περιμένει η Ζεϊνέπ είναι από άλλον πατέρα και πως ο Κενάν έχει προσλάβει ντετέκτιβ. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Μελέκ συνεχίζει να δουλεύει στο εστιατόριο και η Φεριντέ φροντίζει να παίρνει τα φάρμακά της...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ