Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στην Πάολα και τους φίλους της (Επεισόδιο 2-3-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ήταν αφιερωμένη στην Πάολα και τους φίλους της.

Παρόντες στο στούντιο ήταν δύο από τους μεγαλύτερους  Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αλέκος Χρυσοβέργης. Η Πάολα τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ η μοναδική Κατερίνα Στανίση, αλλά και ο Θέμης Αδαμαντίδης, ερμήνευσαν μαζί της διαχρονικά τραγούδια.

Η Σοφία Βόσσου και η Πάολα συγκίνησαν με δύο συγκλονιστικά ντουέτα τους. Ιδιαίτερη στιγμή η σύμπραξη του Χάρη Βαρθακούρη με την Πάολα, που τραγούδησαν Γιάννη Πάριο και όχι μόνο.

Επίσης, τα δύο αδέρφια από τον Πόντο ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με την πολυμελή ορχήστρα τους και την ποντιακή λύρα, ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, ενώ η Αρετή Κετιμέ έδωσε το δικό της μουσικό στίγμα.

Την παρέα συμπλήρωσαν οι: Λάουρα Νάργες, Μπάγια Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μίλτος Καρατζάς, Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαργιόλα, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Αναδιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Αντελίνα Τελώνη,   Γιώργος Κατσινόπουλος, Τόνυ Μαυρίδης,  Χριστίνα Στεφανίδη και Ιωάννα Σιαμπάνη.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 2-3-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.