Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 60 (11-4-2019) - Ο νικητής της ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης η μέρα συμβουλίου ήρθε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει στο τραπέζι όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας...

Οι κριτές μίλησαν ανοιχτά, κάνοντας σκληρή κριτική στα μενού των μπλε και των κόκκινων, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο αμείλικτο. Για δεύτερη φορά το συντριπτικό αποτέλεσμα έφερε δυσφορία στους χαμένους, που ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Η νικήτρια μπλε ομάδα απόλαυσε την πολυτέλεια του ξενοδοχείου Hilton Athens και δοκίμασε το πιάτο, που εμπνεύστηκε ο executive chef του εστιατορίου Galaxy από το δικό τους μενού.

Για την κόκκινη ομάδα η μέρα έγινε ακόμα πιο στενάχωρη όταν ο αρχηγός με μια του απόφαση ανέτρεψε τα πάντα.  Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης ήταν δυσαρεστημένος με τον εαυτό του, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας. Όταν οι κριτές του ζήτησαν να υποδείξει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, ο Σταμάτης διάλεξε τον εαυτό του.

Στον αγώνα, που ακολούθησε, για την ασυλία όλοι ήθελαν να νικήσουν, αλλά ένας μόνο την κέρδισε και αυτός ήταν ο Παντελής...