Breaking News

Θ. Κατσαφάδος: «Ο θάνατος του αδερφού μου καθόρισε τη ζωή μου. Είχα ενοχές, τύψεις κι ένα γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος περιέγραψε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» πώς είναι να μεγαλώνει κανείς σε μια οικογένεια με... 12 παιδιά, ενώ μίλησε για την τύχη να συμμετάσχει σε σπουδαίες δουλειές, θεατρικές και τηλεοπτικές.

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε πολύ όταν αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του αδελφού του, σε ηλικία μόλις 12 ετών, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το θάνατό του.

Ο αδελφός του σκοτώθηκε παίζοντας με μια χειροβομβίδα μπροστά στα μάτια του. Όπως δήλωσε, η υποκριτική, αλλά και η συζήτηση γι' αυτό το οδυνηρό για εκείνον γεγονός, τον βοηθά να εξιλεωθεί... Μεταξύ άλλων, είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Ήταν Πρωτομαγιά, δεν είχαμε σχολείο και βρήκα τη χειροβομβίδα... Για μένα ήταν σαν ένα σιδερένιο κουκουνάρι, που δεν ήξερα τι ήταν.

Το χτυπάγαμε, το αφήναμε, το χτυπάγαμε ξανά και το ξαναφήναμε... Και κάποια στιγμή, όπως γύρισα εγώ προς τον τοίχο της εκκλησίας, έγινε μια μεγάλη έκρηξη... Πήγα να βρω τον αδερφό μου να του πω τι έγινε και είδα αυτό το θέαμα. Και το κακό είναι ότι, μετά από αρκετή ώρα που μείναμε οι δυο μας, ήρθε και τον είδε και η μάνα μου. 

Είναι σαν χθες για μένα, ενώ πέρασαν τόσα χρόνια. Καθόρισε τη ζωή μου. Είχα ενοχές, τύψεις κι ένα γιατί... Γιατί να βρω τη χειροβομβίδα; Γιατί να του τη δώσω;»...