Breaking News

Survivor: Η θλίψη της Δαλάκα για την αποχώρηση του Ατακάν - Η ομάδα που πήρε το έπαθλο φαγητού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο φαγητό σε βίλα διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για να το απολαύσουν. Η Άσπρη ομάδα υπέστη μία ακόμη ήττα, με τους παίκτες της Μαύρης να επικρατούν με 10-8.

Μετά το αγώνισμα η Αφροδίτη Σκαφίδα εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι οι αντίπαλες παίκτριες δεν την επιλέγουν στα ματσαρίσματα, με αποτέλεσμα - όπως τόνισε - να χάσει τη φόρμα της, καθώς δεν αγωνίζεται συχνά.

Πριν το αγώνισμα ο Γιουσούφ ήταν στεναχωρημένος με την αποχώρηση του Ατακάν, με τον οποίο είχαν έρθει κοντά, παρά τους καβγάδες τους τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Ατακάν τον αγκάλιασε κατά την αποχώρησή του στο συμβούλιο και οι διαφορές μεταξύ τους λύθηκαν. Από την άλλη η Σεντά ξαφνιάστηκε από την κίνηση του Ατακάν να θέλει να της φιλήσει το χέρι στο συμβούλιο.

Τη θλίψη της για την αποχώρηση του Ατακάν εξέφρασε και η Κατερίνα Δαλάκα. «Πριν φύγει μου είπε ότι μ' αγαπάει. Κι εγώ τον αγαπάω πολύ, είναι ένα πολύ καλό παιδί. Νιώθω λίγο περίεργα μετά την αποχώρηση. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσω την αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι με έχει επηρεάσει η αποχώρηση» είπε μπροστά στην κάμερα.

Δείτε τα βίντεο.