Breaking News

Το «ευχαριστώ φίλε» στα ελληνικά του Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη νίκη του απέναντι στον Ράφα Ναδάλ, την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στον τελικό του Madrid Open από το Νο1 στον κόσμο, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μία εβδομάδα πριν ο 20χρονος Έλληνας τενίστας είχε νικήσει τον Πάμπλο Κουέβας στον τελικό, που έγινε στο Εστορίλ της Πορτογαλίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο (Τσιτσιπά) για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις κι έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι από όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον» είπε μετά τη νίκη του ο Νόβακ Τζόκοβιτς - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - και πρόσθεσε στα ελληνικά: «Ευχαριστώ φίλε».