Breaking News

Αποχώρησε ο Κυριάκος Πελεκάνος - Συγκινημένος αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο Survivor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το αγώνισμα επάθλου και το παιχνίδι της τύχης που ακολούθησε και χάρισε στο νικητή 10.000 ευρώ, στο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον παίκτη της Άσπρης ομάδας που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι ήταν και οι τρεις Έλληνες παίκτες της Άσπρης ομάδας, η Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Νίκος Κοσμάς και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Εκτός Survivor βρέθηκε ο Κυριάκος, καθώς ήταν σε χαμηλότερη θέση στην κατάταξη από τους συμπαίκτες του, βάσει της μεγάλης 72ωρης ψηφοφορίας του κοινού.

Ο Κυριάκος αποκάλυψε συγκινημένος, πριν χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και αποχωρήσει:

«Τώρα που φεύγω μπορώ να πω το στόχο που είχα, τα περισσότερα παιδιά το ξέρουν. Πριν δύο χρόνια έχασα τη μητέρα μου. Πάλεψε για 6 μήνες από τη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο. Τις τελευταίες ημέρες, πριν "φύγει", την πήγαμε σε ένα ίδρυμα, όπου πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες των 6 μηνών, γιατί όσοι μπαίνουν στη διαδικασία της χημειοθεραπείας ταλαιπωρούνται πάρα πολύ. Στο ίδρυμα ήταν καλά σε σημείο που είπαμε με τη Μαρία (την αδερφή του) ότι έγινε θαύμα. Τελικά δεν έγινε...

Το κάθε δωμάτιο σ' αυτό το ίδρυμα είναι εισφορά από κόσμο. Οπότε βάλαμε στόχο με τη Μαρία να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, να κάνουμε εισφορά ένα δωμάτιο σ' αυτό το ίδρυμα, το οποίο κάνει επέκταση. Το Survivor θα με βοηθούσε να τα καταφέρω. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα.

Στα 40 μου δεν θα έμπαινα σ΄αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό από την πηγή. Εύχομαι να έκανα περήφανη την οικογένειά μου και μιας και δεν κατάφερα το στόχο μου, αν υπάρχει κόσμος εκεί έξω, που μπορεί να βοηθήσει σ' αυτό το σκοπό, ας έρθουν κοντά. Το να βοηθάς είναι το καλύτερο πράγμα...»