Breaking News

Δανάη Παππά: «Θα ανακοίνωνα ότι έχω σχέση μόνο αν έφτανα στο σημείο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Όταν με ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου κοιμόμουν και... η τύχη μου δούλευε. Το διάστημα που έχει περάσει και είμαι σ' αυτό το χώρο νομίζω ότι έχω δουλέψει αρκετά» είπε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού η Δανάη Παππά, η όμορφη πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ", που σε λίγες ημέρες θα ρίξει τίτλους τέλους.

Φοβήθηκε από το γεγονός ότι, επειδή ήταν άλλο από χώρο, θα την κατέκριναν γιατί δεν ήταν ηθοποιός; «Είχα το φόβο πριν προβληθεί η σειρά στην τηλεόραση. Άκουσα και θετικά και αρνητικά σχόλια, για τα οποία στην αρχή έλεγα "Γιατί να μιλήσεις έτσι για κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρεις και είναι τα πρώτα του βήματα; Γιατί να μην τον αγκαλιάσεις; Άσε τουλάχιστον κάποιο χρονικό διάστημα να δείξει τι αξίζει ή αν αξίζει"».

Σκέφτεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει καριέρα στο εξωτερικό; «Αυτός ήταν ο στόχος μου στην αρχή, πριν το Τατουάζ, όταν ήμουν 19 χρονών. Είχα πάει 3 μήνες στη Νέα Υόρκη και ήθελα πολύ να μείνω. Με κέρδισε πάρα πολύ αυτή η πόλη». 

Όταν ρωτήθηκε αν είναι σε σχέση, απάντησε: «Η προσωπική ζωή λέγεται "προσωπική" για κάποιο λόγο... Υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να το μοιράζονται με τον κόσμο και μπράβο τους. Εγώ θέλω να κρατήσω την προσωπική μου ζωή για μένα. Θα ανακοίνωνα ότι έχω σχέση μόνο αν έφτανα στο σημείο να είμαι έγκυος ή αν παντρευόμουν, αν και είμαι πολύ μικρή για να το κάνω. Επειδή είμαι νέα στο χώρο και τα λάθη μπορεί να γίνουν εύκολα, προσπαθώ να προστατεύομαι όσο πιο πολύ μπορώ».