Breaking News

Πρίγκηπας William - Kate: Μοτοσικλετιστής αστυνομικός που τους συνόδευε τραυμάτισε ηλικιωμένη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέλος από την ομάδα ασφαλείας του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ φέρεται να οδηγούσε στη λάθος πλευρά του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 83χρονη, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τη Δευτέρα η ασφάλεια συνόδευε το Range Rover που μετέφερε τον πρίγκηπα William και την Kate Middleton, οι οποίοι αναχώρησαν από το Λονδίνο με προορισμό τον πύργο του Windsor.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι η Irene Mayor έπεσε στο έδαφος σε μια διασταύρωση πεζών. Η 83χρονη κατευθυνόταν προς το σπίτι της, στην περιοχή East Sheen. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν πεσμένη στο δρόμο μία αστυνομική μοτοσικλέτα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται πηγές από το παλάτι, ο William και η Kate δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη, καθώς η βασιλική πομπή συνέχισε το ταξίδι της, όπως ορίζει η διαδικασία, ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος.

Για το ατύχημα θα διεξαχθεί έρευνα, καθώς δεν είναι ακόμη σαφές εάν η κ. Mayor χτυπήθηκε ή έπεσε. Από τη Scotland Yard είπαν το βράδυ της Τρίτης ότι η Irene Mayor μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η 83χρονη είναι χήρα, που έχασε τον σύζυγό της Walter και αφιερώθηκε σε φιλανθρωπικό έργο μέσω της τοπικής εκκλησίας της, την οποία επισκέπτεται συχνά.

Η κόρη της Fiona, που ζει σ ένα κοντινό σπίτι, δήλωσε: «Έχει πάθει πολλούς τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση».

Ένας εκπρόσωπος είπε για το βασιλικό ζευγάρι στη Daily Mail: «Ο William και η Kate ανησυχούν και λυπούνται βαθιά. Έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του θύματος, έχουν στείλει λουλούδια και θα ήθελαν να επισκεφθούν την κ. Mayor όταν νιώσει έτοιμη».