Breaking News

Σταμάτης Κραουνάκης: «Ο Τσίπρας είναι δραματικό πρόσωπο γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή «One Talk» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση Εκκλησιάζουσες, που θα ανεβάσει το Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο.

Ο συνθέτης διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη παράσταση είναι μεν τολμηρή, ωστόσο δεν είναι φεμινιστική, όπως πολλοί πιστεύουν. «Είναι βαθιά πολιτική», εξήγησε και συμπλήρωσε πως πρόκειται για «αριστερή εξουσία που την πατάει». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το έργο θα είναι πολιτική οπερέτα με δύο δικές του παρεμβάσεις, οι οποίες θα πειράξουν τους ανθρώπους της Αριστεράς. 

Σχολιάζοντας τα πολιτικά δρώμενα, χαρακτήρισε τον Τσίπρα «δραματικό πρόσωπο, γιατί ήταν μόνος του από την πρώτη μέρα». «Είχε πέντε - έξι ανθρώπους μόνο. Από κει και πέρα τα λάθη ήταν απόρροια αυτού» πρόσθεσε o Κραουνάκης.

Όταν ρωτήθηκε για τον αντικαπνιστικό νόμο που θεσπίζει η νέα κυβέρνηση είπε πως «Θα πηγαίνω στα μαγαζιά που επιτρέπουν το κάπνισμα. Τα μισά μαγαζιά δουλεύουν στην παρανομία. Αλλιώς θα μείνω στο σπίτι μου, μια χαρά περνάω».